Boven de € 20 gratis bezorgd in Nederland
Vragen? Bel gerust 036 - 8 444 666

XS-eries4men

Xs-eries4men, de stoere mannen sieraden.

Ondanks dat de sieraden niet in Nederland zijn vervaardigd hebben wij wel gekozen voor de XS-eries4men. De stoere mannen sieraden worden in Nederland ontworpen (DUTCH DESIGN). Na het vervaardigen van de sieraden worden deze in Nederland gecontroleerd door de edelsmid.

xs4m

Mooie kenmerken van het sieraad.

De staal die gebruikt wordt is van chirurgisch staal. Het gebruikte leer is gelijk aan de kwaliteit van Italiaans leer. De mooie stenen worden niet gelijmd maar met de hand ingezet.

Bij het door u bestelde artikel wordt een certificaat geleverd. Natuurlijk wordt er ook garantie gegeven, op het leer 3 maanden en het RVS 12 maanden.

Veel sieraden zijn voorzien van een “PVD-coating”. Dit is een verfijnde procedure, uitgevoerd in een proces waarin een vacuüm wordt gerealiseerd. Het sieraad, of een deel daarvan, wordt bestookt met miniem kleine deeltjes, die een beschermde laag vormen. De 1 tot 3 micrometer dunne lagen die zo ontstaan zijn bijzonder hard.

De gunstige eigenschappen van PVD:

– microscopische laag, die bijzonder hard is;
– grote diversiteit aan kleuren mogelijk;
– ecologische arbeidsproces;
– resistent tegen aantasting van metalen door oxidatie, roest of verwerving;
– hypo-allergeen.

Het gekochte sieraad wordt geleverd in een mooi doosje of zakje met een garantie certificaat.

Van XS4men bieden wij de volgende sieraden aan:

  • Armbanden
  • Bedel armbanden
  • Kettingen | Hangers
  • Ringen

Ook bieden wij een paar sets en combinaties voordelig aan

XS4Men armbanden

 

XS4Men armbanden zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS), rubber of van leer. Ondanks dat SX4Men deze onder verdeeld in Standaard, Disx, Next en Warrior, hebben wij deze samen onder gebracht onder de categorie armbanden. Met uitzondering van de bedel-armbanden

XS4Men bedel-armbanden

 

De armband van de XS4Men bedel-armbanden zijn gemaakt van leer met de sluiting van Roestvrij staal (RVS). De bedel-armband is los verkrijgbaar. Je kunt deze zelf uitbreiden met stoere mannen bedel van RVS.  In de categorie Sets vindt al enige voordeel combinaties