JTW Extra

Met JTW (=Just To Wear) EXTRA willen we iets, het woord zegt het al, extra’s doen. Iets meer vertellen over onze mooie artikelen, maar eerst vertellen wij graag iets over ons merk MeToBe

Kleine inhoud:

metobe

Ons merk MeToBe

In 2014 is ons merk MeToBe geregistreerd bij het merkenbureau BOIP. Ons merk staat voor een kwalitatief mooi product tegen een betaalbare prijs, waarvan zowel het design als de fabricage in Nederland plaats vindt. 

Naast de “standaard” sjaals, sjaals met een franje, hebben wij ook een paar unieke Nederlandse sjaal gebreid met een apart en eigentijds design.

Onder het MeToBe merk vindt je ook Nederlandse dekentjes, zoals:

  • Wieg deken
  • Ledikant deken
  • Plaid

De label MeToBe

Ook de label van MeToBe is door onszelf ontwikkeld en wordt in Nederland geborduurd.

Betekenis MeToBe

MeToBe staat in het Engels voor Me to be, oftewel vrij vertaald jezelf zijn.

Met onze eigen designs willen wij juist een onderscheid maken. Onderscheidend zijn van een grote hoeveelheid. Onze artikelen worden dan ook niet in overgrote aantallen gebreid, maar juist in kleine oplagen. 

Belangrijk vinden wij ook dat het betaalbaar blijft. Dat het iets duurder kan zijn dan een standaard sjaal is begrijpelijk. We hebben altijd te maken met de kosten van design en productie in Nederland van kleine aantallen.

Grondstoffen - De Garen

Voor het breien van onze sjaals, dekens enzovoort maken wij gebruikt van Europese garen. Dit kan wol, katoen, acryl of een combinatie van de genoemde garen zijn. 

brei-garen

Verpakking

De verpakking moet  functioneel zijn met eenvoud, waardoor het door u gekochte artikel goed kunt zien. Vandaar dat wij gebruik maken van een mooi plastic zakje. Deze wordt voorzien van een etiket met de benodigde gegevens. Voor het versturen maken wij gebruik van kartonnen brievenbus doosje en verzend-enveloppen, die je kunt recyclen

brievenbusdoos

Milieu

Milieu, een niet te onderschatten factor. Onze verpakking van het artikel is minimaal. Voor de verzending maken wij gebruik van een zo’n klein mogelijke verpakking. Vaak is dit een kartonnen brievenbus doosje, een luchtkussenenveloppe of een grotere doos bij meer stuks.

Wees wijs met het milieu en zorg bij ontvangst van uw bestelling, dat het karton en/of papier in de papierbak terecht komt en het verpakkingsplastic van het artikel in de plastic container.

Zo dragen wij allemaal een steentje bij.

milieu
X