De gedachte achter MeToBe

We wilde graag een mooi Nederlands product. Deze dient dan wel exclusief te zijn en van hoge kwaliteit. Deze artikelen zijn voorzien van ons merklabel MeToBe (= Je Zelf Zijn).

Dit hebben wij gerealiseerd

metobe

GESTART MET

We zijn gestart met het breien van de Art-sjaal en de Voetbal-sjaal in Nederland. Gemaakt van mooie Europese garen. Verkrijgbaar in 2 varianten. Beide sjaals zijn dubbel gebreid. De Art-sjaal heeft grafische vlakken met creatieve lijnen. De Voetbal-sjaal heeft een lay-out van een voetbalveld. Deze is ook een mooi alternatief als jouw club geen eigen clubsjaal heeft.

CASUAL HEREN SJAALS

De casual heren sjaals van ons merk MeToBe. Worden in Nederland gebreid. Het zijn enkel gebreide sjaals, welk zijn opgebouwd uit verschillende strepen of vlakken kleur.

2017 – Onderscheiding met behoudt van kwaliteit vinden wij belangrijk. Dit jaar hebben wij de sjaals met zakken geïntroduceerd. Het zijn grote open zakken om even je handen warm te houden of iets lichts in te plaatsen. Gemaakt van garen uit Europa (50% katoen, 50% acryl)

2018 – In dit jaar hebben wij een start gemaakt met de wiegdeken, ledikant deken en de plaid. Een betaalbaar Nederlands top-product met een ton sur ton afwerking. Verkrijgbaar in 3 kleur combinaties

2019 – Dat was het jaar van onze nieuwe dames sjaal Roos. Ook weer een uniek design. Door de combinatie van katoen en acryl verkrijg je een mooie sjaal, die ook (h)eerlijk voelt. Verkrijgbaar in 12 combi kleuren

2020 – Dit jaar, in elk opzicht wel een apart jaar. Ondanks deze tijd zitten we niet stil en wordt er hard gewerkt aan een nieuwe collectie mannen sjaals, zowel een eigen als standaard design.

MeToBe = Je Zelf Zijn | Made in Holland